Soms is het verschil tussen top- en tobvoetbal 1 letter en 1 doelpunt. Vandaag was het bijna top, maar verloren we toch. We streden vandaag tegen de koploper om behoud van onze 3e plek – of bij winst mogelijk een 2e plek. Vorige keer ging het gelijk op en werd het wedstrijd pas in de 2e helft op details beslist.

We starten met Stijn op doel met daarvoor Lars, Bram, Yorrick en Wessel. Vanaf de bank keken Jaiden en Bjorn toe hoe Silke en Jelle voorin aftrapten.

Al snel werd duidelijk dat het een moeizame wedstrijd zou worden. Er waren over en weer kansen, maar zij bleken effectiever in de afronding. Dit resulteerde in een 0-2 ruststand. Na een tactische teambespreking gingen we met goede intenties het veld op en maakte silke de 1-2. Toen werd het nog even heel spannend… Helaas bleken zij te sterk en konden ze uitlopen naar 1-4.

Misschien zaten sommigen nog in hun hoofd met Esmee van the Voice Kids, de ranking op de Amigo Sportiviteitslijst, de ouder-kind-wedstrijd (Karen en Maarten zijn al in training) of bij een hilarische 1 april grap: mooiste  was vandaag in ieder geval de positieve beleving met een paar goede aanvallen. Met het oog op de toernooien groeit het samenspel en moeten we daar maar eens een prijs gaan pakken…volgende week wacht DESK waar we hopelijk weer puntjes gaan pakken!

Wist je dat?

– De paal een keer goed in de weg stond

– We weer eens compleet waren

– Bram een heel mooi schot had

– Jaiden weer met mooi passjes strooide

– Wessel een strakke aanval opzette

– Jelle een kans prachtig miste

– Silke de longen heeft van een paard

– Stijn een goede redding verrichtte

– Bjorn een gave voorzet uit zijn mouw schudde

– Yorrick een vette kruispass gaf

– Lars keigoed stond te verdedigen

– we dit “Feyenoord-syndroom” volgende week achter ons kunnen laten

– ons jeugdscheids Youri goed stond te fluiten

– Karen vandaag jullie reporter was!