Wij waarderen alle vrijwilligers bij SV Reeshof ontzettend en willen dat ook regelmatig laten zien! Dat kan klein met bedankt of een kerstpresentje, maar dat doen we dit jaar ook weer GROOTS!

Op woensdag 29 mei is vanaf 20:00 uur het VRIJWILLIGERSFEEST IN DE KANTINE VAN SV REESHOF!

Het thema dit jaar is De nostalgische kermis

Nodig alle andere vrijwilligers ook uit en kom naar het vrijwilligersfeest zodat wij jullie kunnen bedanken en we er samen een gezellige avond van maken!

Vrijwilliger ben je als je een functie (klein of groot) binnen SV Reeshof vervult, trainer / leider / commissie / kantine / terreinbeheer / scheidsrechter / nieuwsbrief / ledenadministratie / actie / activiteiten…….etc.

Je partner is ook van harte uitgenodigd.

Meld je zelf (en eventueel partner) wel even aan via:  activiteiten@svreeshof.nl

Samengevat:

• Vrijwilligersfeest SV Reeshof
  • Woensdag 29 mei vanaf 20:00 uur
  • Kantine SV Reeshof
  • Voor alle vrijwilligers en hun partner
  • Aanmelden via activiteiten@svreeshof.nl
  • Thema nostalgische kermis