Vrijwilligerswerk is misschien wel het mooiste en meest dankbare werk wat je kunt doen. Kleding, gesprekken, trainen, coördineren, kantine, terreinbeheer, gastvrouw, leider, onderhoud, contact sponsoren, en nog veel meer, alles komt voorbij. Daarbij ook heel veel dankbaarheid!

Vandaag, tijdens de afsluiting van het toch wel rare seizoen, werden alle kinderen verrast met een heerlijk ijsje gesponsord door Plus Peek Heyhoefpromenade. Dank je wel daarvoor.

Daarnaast werden door ons als vereniging, de spelers verrast met een bidon en alle vrijwilligers bedankt voor hun geweldige inzet het afgelopen seizoen. Zij mogen een heerlijk borreltasje gaan halen bij de Kaasshop op de Heyhoef.

Namens alle vrijwilligers en het bestuur SV Reeshof, een hele mooie en fijne vakantie en tot volgend seizoen!