Zoals je waarschijnlijk al weet is Nederland voor het eerst in de geschiedenis gastheer van het EK Vrouwen voetbal (WEURO 2017).  Met als speelsteden Breda, Deventer, Doetinchem, Enschede, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.  Vijf wedstrijden vinden plaats in het Koning Willem II stadion, waarvan één wedstrijd van de Oranjeleeuwinnen en één kwartfinale. Hier vind je het wedstrijdschema. Kaarten zijn te koop via www.WEURO2017.nl/tickets

De Gemeente Tilburg en in het bijzonder Sportbedrijf Tilburg organiseert in en rondom Tilburg vele verschillende voetbalactiviteiten om het EK en het meidenvoetbal te promoten. Wij als SV Reeshof en onze meiden team MO17-1 zullen bij veel van deze activiteiten aanwezig zijn, daarnaast zullen we eigen evenementen organiseren bij SV Reeshof of in de wijk.

Om het meidenvoetbal binnen SV Reeshof te promoten zullen we bij de volgende evenementen zijn:

Vrijdag 7 April 2017 vanaf 15:30 uur, tijdens de “grote” aftrap in aanloop naar WEURO 2017, het is dan nl nog maar 100 dagen tot de eerste wedstrijd. Op het Pieter Vreedeplein zal die dag naast het #BFF toernooi nog veel meer georganiseerd. Onze meiden zullen hierbij aanwezig zijn om SV Reeshof te promoten. Ben je tussen 10 en 12 jaar dan kan je aan het #BFF toernooi deelnemen, je moet je dan even inschrijven via #BFF (Best Football Friends) onder het kopje inschrijven. Misschien heb jij ook vriendinnen die graag een balletje willen meespelen. Als je met 4 andere vriendinnen een team wil vormen om hieraan deel te nemen, dan kan de inschrijving via ons laten lopen. Stuur dan een berichtje naar secretariaat@svreeshof.nl met de namen en andere contactgegevens van jouw vriendinnen, dan zorgen wij voor de inschrijving.

Donderdag 13 april 2017 vanaf 16:00 uur, vindt een #BFF toernooi op het Johan Cruyff Court in het Reeshofpark. Dit toernooi is voor de meiden van 13-14 jaar.

Ook hier kan je aan deelnemen, en als je een team van 5 spelers heb, kan je via het secretariaat@svreeshof.nl laten inschrijven. We moeten dan wel alle namen en contactgegevens van jouw team hebben zodat we de nodige informatie kunnen doorsturen. SV Reeshof MO17-1 team zal ook bij dit evenement aanwezig zijn.

Donderdag 18 mei 2017 van 18:00 – 20:00 uur, We gaan afhankelijk van het aantal aanmeldingen een clinic en/of 4-tegen-4 toernooi houden.

Voor speelsters die nog geen voetbal ervaring hebben gaan we kijken in hoeverre we ze wat kunnen bijbrengen. Ouders en grootouders, vrienden/kennissen van speelsters zijn ook uitgenodigd. We hebben de kantine open, dus kunnen ze onder het genot van een bakje koffie/thee/choco en andere versnaperingen de verrichtingen van hun kind volgen. Wil je aan deze clinic meedoen, schrijf je dan even in bij secretariaat@svreeshof.nl.

WEURO2017