Beste jeugdleden, trainers en ouders,

Na onze eerdere berichten over de idee om trainingen voor de jeugd weer te hervatten, is er inmiddels een trainingsschema en aan welke regels iedereen zich daarbij zal moeten houden vastgesteld, dat je hier kunt lezen Wij vragen nadrukkelijk deze regels goed te lezen en vragen ouders die regels ook met hun kinderen te bespreken. Zonder die regels na te leven kan er momenteel geen voetbal zijn.

Als vereniging vinden we het op de korte termijn het belangrijkste dat al onze leden die dat willen weer kunnen gaan bewegen en trainen met vrienden en vriendinnen. Boven de 12 jaar zal dat zonder contact zijn en we beseffen ons dat zeker daar een uitdaging ligt. We gaan echter proberen het voor iedereen vorm te geven en dat zal zeker, en zeker niet direct, een optimale training opleveren. We vragen aan hen die dat willen en kunnen, om het een kans te geven en flexibel te zijn.

Nogmaals grote dank aan onze coördinatoren en trainers die dit mogelijk gaan maken.

Wilan van Kuijk

Voorzitter SV Reeshof