Vandaag was het eindelijk zover voor de kabouters, bij SvSSS werd het eerste toernooi gespeeld en iedereen had er veel zin. Het veld was lekker nat en zonnetje begon al heerlijk door te komen, je kunt dus zeggen dat omstandigheden ideaal waren.

Davino, Santino, Jim, Luuk, Tura en Tijn betraden vandaag de groene grasmat.  Er werden 4 wedstrijden gespeeld van 12,5 minuten en alles stond in het teken van sportiviteit.

De eerste wedstrijd mochten we aantreden tegen ZIGO M3 op veld 2. Je kon direct merken dat iedereen al een paar keer goed getrained had. Ondanks dat we met 1-0 achter kwamen wisten we als team deze achterstand om te buigen naar een 1-4 overwinning.

De tweede wedstrijd traden we aan tegen Taxandria M1, die net als ons in blauw speelde. Gelukkig spelen wij in het donkerblauw en hoefde we geen hesjes aan te trekken. Deze wedstrijd hadden we veel pech en verloren we helaas met 1-3.

De derde wedstrijd mochten we weer aantreden tegen ZIGO, maar nu het M4 team. Dit was een spannende wedstrijd waarin we aantoonde dat we ook uitstekend kunnen verdedigen. Door goede  inzet en samenspel trokken we een 1-2 overwinning over de streep.

De laatste wedstrijd was tegen de gastheren en dames. We speelden thuis mochten wij aftrappen. We speelde erg sportief we maakte zelfs een eigen doelpunt. Dit kon de pret niet deren, we wonnen uiteindelijk keurig met 3-1.

Mijn complimenten gaan uit naar het team. Naast dat jullie maarliefst drie wedstrijden hebben gewonnen, hebben jullie je ook voorbeeldig gedragen. Er werd goed door gewisseld zonder te mopperen en we hadden respect voor de tegenstanders, scheidrechter en elkaar. Het leek net of jullie elkaar al veel langer kenden. Na elke wedstrijd keurig de tegenstander een hand gegeven en elkaar een high five.

Ook de derde helft was gezellig met ranja en chippies en de vele toeschouwers.

4 November zien we elkaar weer en ik hoop dat we er dan weer een gezellige ochtend van kunnen maken!