Een moment waar we met zijn alle naar toe geleefd hebben, een thuis wedstrijd! Ons eigen sportcomplex Campenhoef was vandaag de plek waar de kabouters uit Tilburg en omstreken hun voetbalkunsten toonden.

De dag werd geopend door ons eigen Amigo die de kinderen kwam aanmoedigen. Vergezeld door twee pieten die de spelers en toeschouwers pepernoten gaven was het Amigo die het mooiste cadeau overhandigd kreeg. In samenwerking met Positief Voetbalklimaat Tilburg werd Amigo verrast met een gloednieuw shirt van SV Reeshof.

Het was bijzonder koud, daarom werd er onder leiding van de coach een goede warming-up uitgevoerd. De warming-up sloeg aan want er sloten zelfs spelers van andere teams aan om mee te doen.  Vandaag waren we met zijn vijven;  Davino, Santino, Tura, Luuk en Sepp waren de uitverkorene die het publiek gingen vermaken.  Na de gebruikelijke teambespreking waarin plezier maken en ook verdedigen centraal stonden gingen op weg naar veld 2.

De eerste wedstrijd speelden we tegen het rood en geel van Riel M1. We waren gretig en klapte er direct op. Gelukkig had de tegenstander ook vijf spelers, zodat er niet in de kou een speler reserve hoefde te staan.  Zowel aanvallend als verdedigend stonden we ons mannetje en we konden de wedstrijd winnend afsluiten. Een klinkklare overwinning 1-3.

De tweede wedstrijd mochten we naar veld 1, waar Nemelaer M1 al klaar stond in hun geel groene tenue. Dit veld had iets kleinere doeltjes als het andere veld. Zoals de trainer al aangaf dit was zowel een voordeel als een nadeel, want ook de tegenstander had een kleiner doel. Aangemoedigd door het vele publiek werd de tweede overwinning van de dag een feit. 1-2 was de eindstand.

De derde wedstrijd wisten we op voorhand dat het een moeilijke zou worden. We moesten tegen het blauw voetballen van SVSSS M4. Hier hebben al een paar keer tegen gevoetbald en telkens hebben we het  met duidelijke cijfers moeten afleggen. Ook vandaag was het jammer genoeg niet gelukt om van deze tegenstander te winnen. SVSSS speelde net iets beter en ondanks het goede verdedigingswerk verloren we de wedstrijd met 3-0.

De laatste wedstrijd mochten we naar veld 4. Onze tegenstander was ZIGO M3 dat aantrad in de witte shirts met rode broek en sokken. Het werd een spannende pot met leuke duels. Pas in het laatste kwart werd de partij beslist, helaas niet in ons voordeel. Het was ZIGO dat twee keer wist te scoren en zo de partij met 0-2 naar zich toe trok.

Ondanks de kou hebben jullie vandaag wederom een aantal sportieve wedstrijden op de mat gelegd. Het verdedigen gaat steeds beter en ook het net weten jullie telkens weer te vinden. Voor de winterstop komen de kabouters nog één maal in actie, 16 December zijn we te gast bij Riel.

Vrijdag weer lekker trainen, maar pak je eigen goed in want het wordt steeds kouder. Tot vrijdag!!