Zaterdag 4 november 2017

Iedereen heeft er lang op moeten wachten, maar vandaag mochten we al de trainingsarbeid van de afgelopen weken weer op het veld laten zien. Samen met nog een aantal verenigingen waren we te gast bij Nemelear in Haren.

Met 5 mannen en een dame gingen we vandaag de strijd aan. Van te voren werd er door de begeleiders aangegeven wat het belangrijkste van de dag diende te zijn; samen plezier maken!
Er werd een duidelijke roulatie in de wissels gemaakt waar Tura en Luuk de eerste vier minuten wissel stonden, daarna Davino en Lilly en de laatste vier minuten Santino en Jim.

Vol goede moed traden we de eerste wedstrij aan tegen Taxandria M1. Al heel snel werd duidelijk dat Taxandria een maatje te groot was. We hebben ons best gedaan, maar helaas verloren we de wedstrijd met 4-1.

Een nederlaag is natuurlijk niet erg en na het feliceiteren van de tegenstander verhuisde we van veld 3 naar veld 1 om tegen de gastheren een wedstrijd te spelen. We begonnen scherp en dat resulteerde als snel in de 0-1. Door goed te blijven combineren maakten we zelfs 0-2. Uiteindelijk hebben we een solide wedstrijd afgegeven en de partij met 1-4 gewonnen.

Partij nummer 3 met SvSSS M4 als tegenstander en weer naar veld 3. Dat veld 3 niet ons favoriets veld was, werd al snel duidelijk. Iedereen had zijn vizier op scoren staan, daardoor stonden binnen de korste keren al met 0-4 achter. De begeleider ging in de rol van coach en zetten het team zo neer dat we beter gingen verdedigen, helaas kregen we er nog eentje om de oren en verloren we de wedstrijd met 0-5. Toch de complimenten om dat het team zich goed herpakte en liet zien te kunnen verdedigen.

De laatste partij van de dag en weer tegen SvSSS, maar nu tegen het M3 Team op veld 2. De uitgelezenmogelijk om de bittere smaak van de vorige uitslag weg te spoelen. Er stond een team die hun taken keurig uitvoerde. Er werd uitstekend verdedigt en goed overgespeeld. De wedstrijd bleef lang spannend en het stond 1-1. SV Reeshof wilde de wedstrijden winnen en de overtuiging en inzet loonde uiteindelijk, want in het laatste deel van de wedstrijd wisten we de wedstrijd in ons voordeel te beslissen en wonnen we met 1-3. Klasse!

Een super dag met twee verlies partijen, maar met ook twee puike overwinningen. Jullie hebben laten zien dat je de tips van de coach goed hebben kunnen toepassen. Het alle belangrijkste is dat we vandaag samen plezier hebben gemaakt.

2 december spelen we voor het thuis publiek, blijf goed trainen en ook denken aan verdedigen dan kunnen we een mooie show gaan weggeveen. Bedankt voor vandaag kanjers!