SV Reeshof heeft naast de jaarlijkse contributiebijdrage ook sponsorinkomsten nodig voor zaken zoals onderhoud van het complex, aanschaf van voetballen, trainingsmaterialen, etc. Uiteraard is het mogelijk om het team waarin jezelf speelt te sponsoren op het shirt, maar ook een reclamebord op het hoofdveld behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor zien de honderden bezoekers van ons complex wekelijks deze reclameboodschap. In de maanden oktober en november hebben we een actie. Ieder lid van SV Reeshof welke een reclamebord ‘verkoopt’ ontvangt een tegoedbon van € 30,- voor het bestellen van kleding of voetbalschoenen bij Voetbalshop.nl.

Een reclamebord op het hoofdveld bedraagt € 375,- voor het eerste seizoen (excl. btw), vanaf het tweede jaar zijn de kosten € 250,- (per jaar, excl. btw). Voor meerdere borden naast elkaar maken we uiteraard een passende prijs.

Dus; ieder lid van SV Reeshof welke een reclamebord weten te verkopen aan de buurman, aannemer, makelaar, schildersbedrijf, autorijschool, … ontvangt een tegoedbon van € 30,- van de Voetbalshop.nl.

Voor meer informatie en de mogelijkheden, stuur een mail aan sponsoring@svreeshof.nl