Alhoewel het voor velen geen verrassing meer zal zijn, hechten wij er toch aan ook officieel te vermelden dat Jurgen Bouwens vanaf het seizoen 2019-2020 de Hoofdtrainer zal zijn van SV Reeshof. Hij vervangt daarbij Ronald Los met wie hij deze rol dit seizoen samen heeft vervuld. Van Ronald gaan we natuurlijk nog uitgebreid afscheid nemen.

Jurgen heeft recent zijn UEFA-C diploma behaald en ook daarmee feliciteren wij hem graag.

Wij kennen Jurgen inmiddels als een echte clubman die midden in de vereniging staat en ook wil staan. Wij wensen Jurgen enorm veel succes toe en hebben er alle vertrouwen in dat hij op positieve en succesvolle wijze vorm zal geven aan het Hoofdtrainerschap van SV Reeshof.