Zondag 5 februari was het een speciale dag voor de spelers van JO9-4. Als team van de week mochten ze aanwezig zijn bij de wedstrijd SV Reeshof – Gudok. Een aantal spelers hebben hierover een stukje geschreven.

Het was leuk met de line-up en de friet was lekker. We kregen een korten uitleg en moesten omkleden in ons tenue. Het was Reeshof VS Gudok en wij mochten met de voetballers het veld op lopen ( ik liep met Stievie Semil ).In de pauze gingen we penalty schieten met een voetballer uit het eerste. Amigo kwam ook even voetballen en keepen.

Thijmen

Ik ben Mick.
We hebben penalties ge schooten .
Mee het veld op ge loope .
We hedden op de tribuunen ge keeken naar de wetstrijt.
We hebben frietjes gegeten.
Het was leuk.

We hebben een uitnodiging van SV Reeshof gehad. We hebben met de grote jongens een race (opwarming) over het halve veld gedaan. En wij waren reuze blij. In de kleedkamer kregen we drinken. De eerste helft hebben we op de tribune gezeten. Het was super mooi. Tijdens de rust mochten we penalty’s op de reserve keeper nemen. Daarna kregen we weer drinken in de kleedkamer en toen gingen we ons omkleden. Daarna kregen we een frietje! Het aller gaafste vond ik het veld oplopen met de grote mannen!

Het was een super toffe zondag!!!

Groetjes Tycho

Ik vond het leuk om mee te doen. Het allerleukste vond ik de penalty’s nemen. En ik had de meeste doelpunten gemaakt!!!! SV Reeshof had de wedstrijd gewonnen! Het was heel spannend.
Ik vond het heel erg leuk en cool!

Groetjes Dax

Ik vond het leuk om met de spelers het veld mee op te lopen. In de rust mocht ik penalty’s schieten op de keeper, dat vond ik ook heel erg leuk.
Ik vond het ook leuk om vanaf de tribune naar de wedstrijd te kijken. Ik heb genoten van de frietjes die we kregen.
Ik wil graag nog een keer mee de spelers het veld op lopen.

Groetjes Hugo Versluis JO9-4

Eerst werden we in de kleedkamer opgehaald door twee voetballers. Voor de wedstrijd mochten we oefenen met penalty schieten. Toen mochten we met de spelers mee het veld op lopen. Tijdens de rust van de wedstrijd mochten we penalty schieten op de keeper. Na de rust gingen we de wedstrijd verder kijken. Sv Reeshof heeft met 3-2 gewonnen. Toen de wedstrijd afgelopen was gingen we frietjes eten. Ik vond het heel leuk.

Groetjes Stijn