Beste leden,

Wij willen graag beginnen met een groot compliment voor iedereen van onze vereniging! Wij hebben samen ervoor gezorgd dat van kabouter tot en met senioren iedereen weer kan trainen. Alle spelers, vrijwilligers, trainers maar ook zeker ouders volgen heel goed de richtlijnen. Ook voor ouders realiseren wij ons, dat het niet altijd leuk is om niet op ons mooie complex de trainingen te kunnen bekijken. Wij kunnen jullie bevestigen dat wij alleen maar enthousiaste, sportieve en fanatieke spelers en trainers zien!

We geven jullie hierbij nog wat extra informatie:

Richtlijnen rondom het trainen
De richtlijnen zijn bij iedereen bekend en die worden goed nageleefd. Blijf ook, nu het trainen wat normaler lijkt, toch goed letten op de richtlijnen. Lees hier de richtlijnen voor de jeugdteams (kabouters t/m JO19) en senioren teams (spelers vanaf 18 jaar).

Schema voor trainingen
In het document van de richtlijnen is ook het trainingsschema, wat wij deze periode hanteren, opgenomen. We hebben gekozen voor 2 avonden en de zaterdag. Op deze manier kunnen wij er optimaal voor zorgen dat we goed voorzien zijn met vrijwilligers. Alle jeugdteams kunnen 2 uur en een kwartier trainen en alle senioren teams één uur.

We hanteren dit schema tot en met zeker 6 juni 2020.

We hebben nog langer de tijd, dus blijven de trainingen goed gaan, dan komen we weer met een vervolg/update.

Activiteiten einde seizoen
Helaas hebben wij de activiteiten die het komend seizoen nog gepland staan moeten verzetten. Dat wil zeggen dat naar volgend seizoen verplaatst wordt;

Sleepover/Vossenjacht, 10e Peter van Beurden jeugdtoernooi, Toon Mutsaers Ouder vs Kind toernooi, Sangria toernooi en het vrijwilligersfeest.

Teamindelingen
Eerder zijn alle spelers/ouders geïnformeerd door Technische zaken over de afspraken rondom de teamindelingen, lees hier nogmaals. De coördinatoren en de Technische Zaken zijn hard aan het werk om deze indeling weer zo goed en zorgvuldig mogelijk te doen.

In de week van 25 mei zullen de coördinatoren de teamindeling delen met de trainers.
In de week van 1 juni komen de teamindelingen te staan op de website van SV Reeshof.

Aanmelden nieuwe leden
Informatie opvragen om een nieuw lid aan te melden is altijd mogelijk via secretariaat@svreeshof.nl Spelers uit 2012, 2013, 2014 kunnen zo instromen bij de kabouters om daar mee te trainen. Voor spelers uit een ander geboortejaar hebben we ook verschillende mogelijkheden. Mail even met secretariaat@svreeshof.nl en je ontvangt altijd een reactie en de betreffende coördinator zal contact opnemen.

Wij wensen jullie fijne trainingen, blijf gezond en tot snel weer bij SV Reeshof!

Voor vragen kun je contact opnemen met:

Gijs de Kort / Secretaris SV Reeshof / secretariaat@svreeshof.nl