Ron van BeekMijn naam is Ron van Beek en sinds 1 Juni ben ik bestuurslid Technische Zaken van SVR.

Ik ben gelukkig met mijn vrouw en kinderen en heb het daar enorm mee getroffen. Mijn oudste zoon studeert rechten en mijn jongste zoon weet het nog niet en voetbalt ook bij de SVR. Ik heb een eigen bedrijf welke software ontwikkeld voor grotere meldkamers, deze software ondersteund audio en video. De verantwoordelijkheid voor 32 medewerkers is groot en ik heb dan ook dagelijks te maken met personeel van verschillende afdelingen. Iedereen vind ik belangrijk, of je nu de prullenbakken leeg maakt of een opdracht binnen haalt van heel veel geld.

Niemand wil ook weg als ze eenmaal bij mij werken, ik ben daar erg trots op. Ik denk dat ik daardoor mensenkennis heb gekregen afgelopen jaren en vind daarbij een goed contact erg belangrijk, ik sta open voor ieders mening, maar moet nu soms eenmaal beslissen en kan het daarbij niet altijd voor iedereen even acceptabel maken. Bij SVR vind ik dat ook belangrijk en ik heb samen met de coördinatoren en het oude TZ een goed contact en we hebben samen een mooi beleidsplan gemaakt. Ik laat me steeds vaker zien op de club ook bij andere teams omdat contact belangrijk is, we doen het allemaal vrijwillig en dat moet met plezier en vooral in het belang van leden zijn.

Dit seizoen ben ik trainer geweest van o.a. JO17-3 omdat trainers daar stopten, ik had het team beloofd dat op te lossen en dat woord heb ik gehouden. Eerdere jaren was ik ook trainer o14 en o15. JO17-3 heeft me afgelopen week enorm bedankt en waren blij dat ze konden blijven spelen, dat plezier zie ik graag en daar doe je het voor. Komend seizoen wil ik een draai geven aan het oude beleid en daarin ben ik erg standvastig, als we willen wijzigen dan vraagt dat van iedereen iets maar komt dat ten goede van ieders vrijwillige inzet, maar nog voornamer in het belang van onze leden, iedereen die trots kan zijn op de SVR en daar vol enthousiasme naar toe kan gaan. Ik zeg ook wel eens tegen mijn kinderen, als je iets wil leren moet je het leuk vinden, als het niet leuk is ga je het nooit leren en als het te moeilijk is dan vind je dat niet leuk. We zouden niet alleen aan ons eigen team moeten denken want we zijn langer bij de club, dat lost het maar voor even op. Laten we meer samen doen, samen trainen of alleen opwarmen, kinderen hebben daar vaak veel minder moeite mee dan ouders of trainers. Een partij, de helft van een training in een mix kan best wel een keer, eens per maand is al een goede start. Voetbalkennis heb ik wel maar niet zoveel als een paar goede bekenden op de club, ik heb dan ook voorgesteld een werkgroep voetbalkennis te maken waarbij er goede adviezen kunnen komen over trainingen etc. Binnenkort zal deze Whatsapp groep door mij aangemaakt worden en word je rondom de bekerwedstijden in het nieuwe seizoen uitgenodigd voor een presentatie door mij. Ik probeer niemand hierbij te vergeten, spreek me gewoon aan of stuur een mail als je ook wil bijdragen binnen deze werkgroep. Ik zal wel strikvragen stellen om te testen of je voetbalkennis hebt.

Bedankt voor het lezen en als je me tegenkomt ben ik altijd in voor een goed gesprek.