Monique Schellekens heeft vele jaren de ledenadministratie met veel plezier en inzet gedaan. Wij danken Monique ontzettend!

Judith zal Monique vervangen. Zij stelt zich hieronder even aan jullie voor:

Mijn naam is Judith van den Berg en vanaf 01-07-2019 zal ik de ledenadministratie van SV Reeshof gaan verzorgen.
Ik liep al een tijdje rond met  het  idee om iets voor de club te doen en toen ik deze oproep zag heb ik meteen gereageerd.
Ik heb er ontzettend veel zin in. Ik ben geregeld bij SV Reeshof te vinden omdat mijn beiden zonen er voetballen.
Luuk de jongste in Jeugd onder 9 en Mike de oudste in het nieuwe seizoen voor het eerst bij de Senioren.
Verder ben ik 43 jaar, getrouwd met Alex en werkzaam bij de Rabobank. Wie nog meer van me wil weten kan me altijd aanspreken!
Ik wens al onze leden, ouders en supporters een sportief voetbalseizoen toe.

Groetjes Judith van den Berg

Veel succes Judith en alvast bedankt!