Afgelopen vrijdag heeft het RIVM een nieuwe aanwijzing voor inwoners Noord-Brabant gecommuniceerd en adviseert hen bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten te beperken en dus zoveel mogelijk thuis te blijven. Dit advies geldt gedurende de steekproef die op dit moment in Brabant wordt gehouden. De verwachting is dat de uitslag in de loop van komende week bekend wordt.

Deze nieuwe richtlijn betekent dat we een beroep doen op de verantwoordelijkheid van onze leden en hun ouders/verzorgers. Wij vragen jullie ervoor te zorgen dat het risico op een besmetting zo klein mogelijk is. Spelers/trainers die verkouden zijn, hoest of koorts hebben vragen wij daarom thuis te blijven. Na het verdwijnen van deze verschijnselen is het verstandig nog 24 uur thuis te blijven en niet te komen trainen of wedstrijden te spelen of deel te nemen aan andere activiteiten van onze vereniging.

Als je niet kunt komen trainen of niet met een wedstrijd mee kunt doen informeer dan steeds je trainer/leider .

Wij rekenen op jullie medewerking.

Bestuur SV Reeshof
Wilan van Kuijk