Op het snerttoernooi van 12 januari is ons clublied voor het eerste gepresenteerd door Bas Hutten. Sindsdien blijkt er grote vraag te zijn naar ons clublied en daarom zijn we blij en trots te kunnen melden dat het clublied van SV Reeshof vanaf vandaag te vinden is via Itunes, Apple Music, Google Play, DeezerAmazon en YouTube. Spotify en Tidal volgen binnen enkel dagen. Je vindt het lied daar onder de naam “SV Reeshof – Hup Panters”. Iedere aankoop van het clublied of afspelen van het lied levert de club geld op, dus hou je niet in en maak iedereen erop attent.

Nogmaals onze grote dank aan de creatievelingen die dit clublied mogelijk hebben gemaakt en ingezongen. in het bijzonder Marco Mols, Twan van Houtum en Bas Hutten.