Zoals eerder is gecommuniceerd is op zaterdag 6 juni de laatste training in de huidige teams.

Alle vrijwilligers, trainers, leiders en coördinatoren hebben het mogelijk gemaakt om vanaf woensdag 10 juni te gaan trainen in de nieuwe teams.

Er is heel hard gewerkt aan de teamindelingen en deze zijn voor dit moment ook compleet om te kunnen delen.

Een groot compliment voor alle vrijwillige uren die de coördinatoren en de Technische Zaken daarin hebben gestoken!

Er is goed overleg geweest met de trainers/leiders en er is een zo goed mogelijke indeling gemaakt, ook aan hun veel dank!

Voordat je de teamindeling bekijkt, lees dan eerst de 1e pagina, zodat je van alle informatie op de hoogte bent.

Teamindeling 2020 – 2021 (compleet)

Zie hieronder in de bijlage het trainingsschema wat vanaf 10 juni zal gelden voor de nieuwe teams.

Kijk naar je nieuwe team, de trainer/coördinator zal je opvangen op het veld en wegwijs maken naar je team.

De teams waar nog geen trainer staat, willen wij ook laten trainen. We zullen de spelers zo goed mogelijk opvangen en fijn als daarvoor iemand zich aanmeld via de coördinator of technisch@svreeshof.nl

Planning einde seizoen en start nieuwe seizoen

Heb je vragen over de teamindeling? Op de eerste pagina staat hoe je die vragen kunt stellen en wanneer ze beantwoord worden.

We willen jullie verzoeken, je vragen echt via die weg te stellen, zodat ook onze coördinatoren en Technische Zaken wat rust krijgen en later de vragen, na overleg, kunnen beantwoorden.

Veel plezier met de trainingen vanaf 10 juni in de nieuwe samenstelling en de laatste trainingen met je huidige team!