Regels gebruik accommodatie

Om de aan het begin van het seizoen gemaakte afspraken ten aanzien van het gebruik van onze accommodatie nogmaals onder de aandacht te brengen, gelieve onderstaand een kort reglement aan te treffen.

Buitenaccommodatie/velden

Alleen de dienstdoende accommodatiebeheerder opent doelen.

Op het grasveld blijven de 11 mtr doelen gesloten (trainingen) en wordt er niet in de 16 mtr gebieden getraind. Dit om het veld te sparen voor de wedstrijden.

Na afloop van de trainingen/wedstrijden worden alle gebruikte doelen teruggeplaatst op de daarvoor bestemde plekken. Met name de junior doelen worden nogal eens verkeerd of niet teruggeplaatst.

Alleen de spelers/ leiders en trainers begeven zich op de velden (uitzondering grasveld) supporters begeven zich achter de hekken.

Velden niet betreden als voorgaande wedstrijden/trainingen nog bezig zijn, dit wilt u met uw team ook niet.

Afval en zwerfvuil in de daarvoor bestemde groene kliko’s deponeren.

Voor de rokers staan er speciale rode asbakken.

Voor de kantine/tribune wordt er niet gevoetbald.

De speeltuin is voor onze jongste jeugd, laat ze er dan van kunnen genieten.

Volg de aanwijzingen van de accommodatiebeheerders.

Binnenaccommodatie/kleedkamers

Alleen de dienstdoende accommodatiebeheerder opent kleedkamerdeuren kasten.

Materiaalruimte en beheerdersruimte zijn alleen toegankelijk in bijzijn van de accommodatiebeheerder.

Indelingen kleedkamers zijn bekend, hier wordt niet van afgeweken.

Na gebruik kleedkamers, schoon achterlaten.

Douchen tot een half uur na training/wedstrijd, daarna verlichting uit.

Onbevoegden hebben geen toegang tot de kleedaccommodatie, wilt u allen hierop toezien.

Geen glaswerk in de kleedaccommodatie.

Volg de aanwijzingen van de accommodatiebeheerders.

Wij hopen dat we middels deze spelregels gemaakte afspraken weer duidelijk hebben. En dat we deze met zijn allen nakomen.