Relevante documenten

Gijs de Kort

De meeste zullen mij wel kennen, ik ben Gijs de Kort, 23 jaar, leerkracht in het basisonderwijs en zit al lange tijd bij de vereniging.

Binnen SV Reeshof vervul ik vele functies (bestuurslid/secretaris, wedstrijdsecretaris, toernooien, scheidsrechters en de commissie Sportiviteit & Respect). In al mijn functies blijft de Sportiviteit en Respect terug komen en vind ik dat een heel belangrijk onderdeel.

Vandaar ook dat ik mij volledig inzet in deze commissie om de Sportiviteit en Respect kenbaar te maken en te waarborgen. Vele spelers/ouders spreken mij aan en ik wil een aanspreekpunt blijven voor moeilijkheden waar ze mee zitten. Vaak door er een positieve draai aan te geven of te zoeken naar oplossingen komen we daar samen uit. Het woord SAMEN vind ik daarin belangrijk, in een vereniging doe je alles samen dus ook samen zorgen voor Sportiviteit & Respect. Is het iets heel vertrouwelijks dan sta ik voor die personen zeker klaar en mag je mij altijd aanspreken. Ik heb altijd tijd om daar dan samen, vertrouwelijk over te praten.