Wil je komend seizoen niet meer voor SV Reeshof voetballen, dan moet je afmelden voor 15 juni 2018.

Hebben wij geen officiële afmelding ontvangen, dan wordt er weer contributie voor het seizoen 18-19 in rekening gebracht. Officieel afmelden doe je door een mail te sturen naar: leden@svreeshof.nl

In de mail vermeldt je, je gegevens en dat je wilt afmelden aan het einde van het seizoen. Je krijgt dan altijd een bevestigingsmail van de ledenadministratie, en dan wordt je op 15 juni 2018 afgemeldt.

Een afmelding bij een trainer of iemand anders is niet geldig!

Wil je bij een andere vereniging gaan voetballen dan moest je ook altijd overschrijven. Overschrijven is niet meer op papier, maar voortaan digitaal. Als je bij een andere vereniging inschrijft dan wordt je automatisch overgeschreven als je aan alle financiële verplichtingen (bij de oude vereniging) hebt voldaan.

Je spelerspas, overschrijvingskaart en een papieren formulier is dus niet meer nodig.